Hotelshipkovo

Пет от най-добрите риболовни почивки в света

block
Снимка отy2bk

Риболовът е една от любимите занимания на природолюбителите по целия свят. За страстните риболовци, които обичат да пътуват и да опитват нови приключения в света на риболова, ето пет от най-добрите риболовни почивки в света:

1. Бързи води на река Ебро, Испания

Река Ебро в Испания е местоположение, което привлича риболовци от целия свят. Тук можете да се насладите на риболов на големи шарани, сомове и карпи. Организират се екскурзии и риболовни турнири, които са отлична възможност да опитате своите умения в риболова.

2. Амазонският дъждовен горски басейн, Бразилия

Амазонският дъждовен горски басейн представлява едно от най-прекрасните места за риболов на планетата. Тук можете да се състезавате с пирани, като същевременно се наслаждавате на невероятната природа и богатство от диви животни.

3. Лейк Малави, Африка

Лейк Малави в Африка предлага уникална възможност за риболов на риба разнообразие. Тук можете да се срещнете със знаменитите пеачоки и да опитате шарана от циклида, който е знакова риба за региона.

4. Английският канал, Англия

Английският канал е идеалното място за риболов на различни видове риба, включително бяла и златна риба, костур и морски риби. Тук можете да се насладите на риболова си, докато се наслаждавате на чудесните пейзажи на южното британско крайбрежие.

5. Тайланд

Тайланд е едно от най-известните места за риболовни почивки в света. В Тайланд можете да се насладите на риболов на екзотични риби като гигантски карпи и арана, докато се наслаждавате на спокойствието на прекрасните езера и реки на страната.

Всички пет риболовни почивки предлагат неповторими преживявания за риболовците и любителите на риболова. Така че, ако търсите авантюри и релаксация в същото време, не се колебайте да планирате вашия следващ риболовен отпуск в един от тези фантастични дестинации!