Hotelshipkovo

Opal Ocean Retreat: Морският най-добър

block
Снимка отsuperlei
Emma Thompson

Опал Океан Ритрит е резорт, който се намира в красивата природа на брега на Тазманийско море в Австралия. Този луксозен хотел предлага на своите гости невероятно изживяване на морския бряг и отдих в прегръдките на природата. С изглед към бреговата ивица и бесените вълни на океана, Opal Ocean Retreat е идеалното място за почивка и релаксация.

Хотелът разполага с модерни стаи и суити, обзаведени с внимание към всеки детайл. Гостите могат да се насладят на удобствата на собствените си тераси, от където могат да се насладят на прекрасни изгреви и залези. Спа центърът на хотела предлага разнообразни процедури за релаксация и подмладяване, а ресторантът сервира изискани ястия от местната и интернационална кухня.

В рамките на резорта гостите могат да се насладят на броени плажни дейности като кайтсърфинг, гмуркане и плажен волейбол. За тези, които предпочитат по-спокойните занимания, хотелът осигурява възможност за разходки из непокътнати природни пътеки и птичи резервати.

Opal Ocean Retreat е перфектното място за тези, които търсят комбинация от лукс, природа и активни почивки на брега на океана. Този уникален хотел предлага на своите гости незабравими спомени и усещане за уединение и спокойствие в сърцето на природата.