Hotelshipkovo

Местоположение на Shimmering Sands Resort: Златен комфорт

block
Снимка отPhalinn Ooi
Martha Jones

Shimmering Sands Resort e един от най-популярните курорти в България, който предлага на своите гости златен комфорт и безпрецедентно уютна обстановка. Този луксозен хотел се намира в сърцето на красивата природа на Пловдивска област и е идеалното място за почивка и релакс след тежък работен ден.

Съчетавайки съвременен дизайн с изискан стил, Shimmering Sands Resort предлага на своите гости неповторимо преживяване. Стайте са обзаведени с висок клас мебели и удобства, които осигуряват комфорт и уют през целия период на престоя. Гостите могат да се насладят на изискани ресторанти, спа център, открит басейн и много други удобства, които ще ги направят чувстват като в рая.

Курортът предлага множество възможности за развлечения и спорт. Гостите могат да се насладят на водни спортове, екскурзии до близките забележителности или просто да се релаксират на чистите и пясъчни плажове на Черно море.

С Shimmering Sands Resort златният комфорт е гарантиран. Тук вие ще намерите перфектната комбинация от роскош и уют, която ще ви помогне да се отпуснете и заобиколите отвинаги омърсявания от градския живот ритъм.