Отель Шипково
Уют и Романтика
Семейный отель Шипково предлагает своим гостям чистое и современное видение отдыха и развлечений. В качестве наших гостей вы будете очарованы уютом люксов и студий, оборудованных ваннами, мини-саунами, великолепными спальнями и теплом каминов.
Ресторант
Насладете се на най-добрите ястия

Семеен Хотел Shipkovo предлага на своите гости ресторант с 40 места. Интериора напомня за уюта и романтиката на старите градски улици. Залата е обособена в две части - дискретни сепарета и основна част. На разположение на нашите гости е също така и малък панорамен бар с изглед към основната зала и външния басейн – приятно място за аперитив и отмора преди настаняване. Акцент в менюто са специалитетите от “Новата българска кухня”, а също и избрани ястия от европейската кухня. Ресторантът предлага богата селекция от бели и червени вина от добрите Български изби и най-доброто от Новия свят, лично подбрани от собствениците на хотела. Музика: джаз, соул и съвременен поп.

Конферентна зала
We provide greate services for your meetings

Подходящо оборудване за всякакви бизнес мероприятия. Хотел за бизнес срещи и семинари. Разполага с:
• 20 места
• Мултимедиен проектор
Екран
Плазмен екран за видеопрезентации
Флипчарт
Интернет

Спа Център
Възстановете духа и тялото си
Към Спа Центъра е обособена просторна зала за отдих (140 кв.м.), с много кресла и шезлонги. Като стилен и вдъхновяващ акцент тук се откроява топлото кресло, с бърз преход към джакузито. В залата звучи приятна Chillout музика и работи широкоекранен плазмен телевизор. Лесен и пряк достъп до басейна.Спа хотел Шипково е едно от малкото места в България, където може да посетите "Руска баня".
Услуги
Мы предлагаем услуги самого высокого качества для наших гостей

Login Form
Register Form