1
Апартамент с камина и джакузи
Цена :
150.00лв
Комфортно решен интериор с удобна холна гарнитура, LCD телевизор, богато зареден мини-бар, неограничен интернет достъп. Апартаментът предлага освен стилната гарнитура и просторна спалня за двама. Посетителите могат да се наслаждават на топлината на камината. Като характерно допълнение тук се забелязва луксозно обзаведената баня. Апартаментите са с климатик и имат красив панорамен изглед.
Студио
Цена :
130.00лв
Удобен дизайн на интериора. Студиата са обзаведени със стилна рокля и просторна спалня за двама. Студиото разполага и с LCD телевизор, богато зареден мини бар, неограничен достъп до интернет. Като характерно допълнение, луксозната баня се отличава тук. Студиото разполага с климатик. Има и красива панорамна гледка.
Апартамент с камина и мини сауна
Цена :
140.00лв
Апартамент с комфортно обзаведени 2 стаи. Входът разполага с комфортен хол, LCD телевизор, богато зареден минибар, неограничен достъп до интернет. Апартаментът предлага и просторна спалня за двама с LCD телевизор. Посетителите могат да се насладят на топлината на камината. Като характерно допълнение, има луксозно обзаведена баня с малка сауна за двама. Апартаментът е климатизиран. Разполага с красива панорамна гледка.
Стая за двама със спалня
Цена :
120.00лв
Замаяно обзавеждане, всички необходими удобства за пълноценна почивка. Разполага с LCD телевизор, богато запасен минибар и неограничен достъп до интернет. Икономично решение за релаксация и възстановяване. Луксозно оборудвана баня с вана е характерна особеност. Стаята разполага с климатик.
Login Form
Register Form