Кожата на човек изгаря под въздействието на ултравиолетовите лъчи. При добро комбиниране на продължителност и интензивност е възможно да се излекуват някои кожни заболявания и да се придаде на тялото бронзов загар. А можете да останете и със силно изгаряне, ако прекалите с процедурите.
     Така или иначе, хубавият тен е желан от всеки, но не всеки може да си позволи да се пече на плажа. Затова на помощ идва солариумът, който е важно да се научите как да използвате правилно. Ако следвате основните правила, то настроението след сеанса ще бъде приповдигнато, а кожата ви хубава.

     Правила за хубав загар
     Общата препоръчителна доза за загар, се състои от 12 до 20 сеанса, не твърде близки един до друг, два пъти в годината. Най-добре е продължителността на един сеанс да бъде от 5-10 минути за по-мощните солариуми, и малко повече за не толкова силните. Само, ако установите, че кожата ви реагира добре и нямате никакви проблеми, можете да увеличите
 
  За да видите отново видеото кликнете върху
самата процедура. Непременно трябва да се запознаете с възрастта на
апарата, новите лампи нагряват изключително повече, а е задължително да отчетете това.
     Преди сеанса кожата трябва да е чиста, но не мокра или пресушена. След интензивното облъчване, организмът ще има нужда да си отдъхне, тъй като под въздействие на лъчите органите работят на ускорен режим.

     Защитни средства
     За да не навредите на очите си, не забравяйте за специалните очила, които покриват клепачите и не развалят линията на загара. Ако носите контактни лещи, не забравяйте да ги свалите преди сеанс. Намажете устните си с крем, който не пропуска ултравиолетови лъчи. За млечните жлези има хартиени “капачки”. Препоръчва се да помислите и за косата си, тъй като тя
може много да пострада, сложете кърпа или тънка шапка.
 
   
За да видите в пълен размер кликнете  
За да разгледате галерията от снимки на солариума, кликнете върху тях.
<< обратно към спа центъра >>              
 
 
 
   
   
  GMT 07:32 | CET 08:32 | Шипково 09:32
Начало | Изпрати на приятел | Хотели в Шипково | Резервация
©2013 Семеен Хотел Shipkovo. | All rights reserved.
Created by it design adv.
home