Парните бани излъчват топлина от около 45°С при влажност на въздуха 100%, което води до приятно изпотяване, прави кожата гладка и нежна.      Предимствата на парната баня са грижа за кожата и косата и регенерирането им, както и отпускането на органите за дишане. Парните бани имат очистващо действие.

     Парната баня все още има важно значение като козметична процедура, тъй като има разнообразни ефекти върху кожата. На първо място тя влияе върху многочислените нервни окончания в кожата на лицето и така действието рефлектира върху централната нервна система. Съдовата система също търпи влияние при прилагането на процедурата парна баня, тъй като кожните съдове се разширяват силно, подобрява се кръвоснабдяването, кожните пори се разширяват и по-лесно поемат подхранващите вещества.

     Абсолютно противопоказно е да се прави тази процедура при страдащи от високо кръвно налягане и други сърдечно – съдови заболявания.
 
  За да видите отново видеото кликнете върху

     След обилното обливане с хладка минерална вода се подобрява кръвообръщението и се нормализира повишената температура от ползването на парна баня.
 
   
За да видите в пълен размер кликнете За да видите в пълен размер кликнете За да видите в пълен размер кликнете   
За да разгледате галерията от снимки на парната баня, кликнете върху тях.
<< обратно към спа центъра >>              
 
 
 
   
   
  GMT 07:32 | CET 08:32 | Шипково 09:32
Начало | Изпрати на приятел | Хотели в Шипково | Резервация
©2013 Семеен Хотел Shipkovo. | All rights reserved.
Created by it design adv.
home